Linkcsere, bannercsere lehetőség

Lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy oldalunkkal linket vagy bannert cseréljen. Amennyiben érdekli a csere, helyezze el oldalán az alábbi kódok valamelyikét majd küldjön egy e-mailt az oldalának címével és az Ön linkjének vagy bannerének kódjával.
Kizárólag kódot fogadunk el. Nem jelentetünk meg flash bannereket!

 

Linkcsere kódunk:

<a href="http://csikszereda.net" target="_blank" title="Eladó és kiadó ingatlanok, ingyenes képes apróhirdetések"> Ingyenes apróhirdetések </a>

 

Bannercsere kódunk:

<a href="http://csikszereda.net" target="_blank"> <img src="http://csikszereda.net/banner.jpg" border="0" width="468" height="88" vspace="0" alt="Eladó és kiadó ingatlanok, járművek, állás, ingyenes képes apróhirdetések"> </a>

 

Partner program kérelmüket, a kódok elhelyezésétt követően  a kapcsolat menüben jelezzék ügyfélszolgálatunknak.

Kiemelési partner programunk:

Azon partnereinknek, akik rendelkeznek weboldallal, és regisztrált tagjai az oldalnak, valamint hirdetést  adtak fel, különleges ajánlatot tudunk biztosítani:

Helyezze ki a weboldala főoldalára, jól látható helyre bannercsere kódunkat, cserébe hirdetéseit kiemeljük, ezzel megjelennek a kiemelt hirdetések között! Ezen kérelmüket, a kihelyezést követően  a kapcsolat menüben jelezzék ügyfélszolgálatunknak.